Novice o Falun Dafi in krizi človekovih pravic na Kitajskem

Nagrajeni filmi, dokumentarni filmi in videoposnetki so zdaj na voljo na novi platformi FALUNINFO TV

Objava novih vsebin v teh izrednih časih

Spoštovani,

danes predstavljamo novo platformo: FALUNINFO TV. Na tej platformi so nagrajeni filmi, dokumentarni filmi in videoposnetki, za katere verjamemo, da v teh težkih časih navdihujejo s pogumom.

Zadnjih 20 let je naša krovna organizacija Falun Dafa Information Center aktivno zbirala, dodatno preverjala, analizirala in poročala o kršitvah človekovih pravic, ki se dogajajo na Kitajskem. Še vedno se nadaljuje z delom, da se zagotovi tovrstnim primerom in zgodbam, da še naprej ostanejo slišane.

Ker se svet trenutno spopada z izjemno grožnjo koronavirusa COVID-19 (angleško poimenovan tudi CCP virus), je v zadnjih nekaj tednih naša organizacija pregledovala naše vire in zmogljivosti, da bi ugotovila, kaj bi lahko bilo za vse naše naročnike v tem času najbolj koristno. Upamo, da se vam bo ta nova platforma izkazala za uporaben vir v tem času, ko je večina priklenjena na svoje domove.

Vse te zgodbe temeljijo na resničnih dogodkih, ki pričajo o moči človeškega duha, da izrazi svojo dobroto in premagajo številne ovire.

Želimo, da vi in ​​vaši najdražji ostanete na varnem!

Lep pozdrav,
Falun Dafa informacijski center Slovenije

Deli članek na:

Ostanite obveščeni in se naročite na novice ter sporočila za javnost.