Novice o Falun Dafi in krizi človekovih pravic na Kitajskem

Po sledeh izvora Vuhan koronavirusa - Prvi dokumentarni film o izvoru KPK virusa (CCP virus)

Pravo število smrtnih žrtev in okuženih ostaja neznano zaradi nezadostnega poročanja primerov, ki prihajajo iz celinske Kitajske

[Po sledeh izvora Vuhan koronavirusa - Prvi dokumentarni film o izvoru KPK virusa (CCP virus)](https://www.theepochtimes.com/coronavirusfilm)
Po sledeh izvora Vuhan koronavirusa - Prvi dokumentarni film o izvoru KPK virusa (CCP virus)
.

V novem dokumentarnem filmu, ki ga predstavljata The Epoch Times in NTD, preiskovalni novinar Epoch Timesa, Joshua Philipp, poglobljeno preučuje potek pandemije od januarja do aprila in nas popelje do odkrivanja resnice v samem ozadju pandemije.

Od tržnice z morskimi sadeži v Huananu v provinci Hubei do škandalov na Inštitutu za Virologijo v Vuhanu, od dolgotrajnih poskusov na virusih do vojaških prevzemov se iz vseh koncev pojavljajo sumljive aktivnosti. Z burnimi preiskavami in združevanjem prekritih informacij bo dokumentarni film razkril bolj celovito razumevanje razmer, ki so povezane s širjenjem pandemije.

Razkrita sumljiva uradna poročila in javno dostopne informacije so sprožali več vprašanj in vodijo do presenetljivih ugotovitev in poizvedovanj.

KPK virus (CCP virus), ki izvira iz Kitajske, je podivjal po svetu in povzročil več kot 100.000 smrti, pri čemer je okužil preko 1,7 milijona ljudi.

V 48 urah si je film ogledalo preko 10 milijonov ljudi.

Film si lahko brezplačno ogledate preko uradne spletne strani dokumentarnega filma na: https://www.theepochtimes.com/coronavirusfilm

Avtor se je odločil, da dokumentarec ne bo izdan s podnapisi drugih jezikov. Hvala za razumevanje!

Dodano 19. aprila 2020
Dokumentarec se je hitro širil po različnih kanalih, vključno s Facebookom, sprožil je veliko zdravih razprav in je skupaj že presegel več kot 70 milijonov ogledov.
Vendar je "neodvisni preveritelj dejstev" ta video napačno označil kot lažnega.
Kliknite tukaj in preberite utemeljitev, ki jo je zagovarjal preveritelj dejstev:
Med pandemijo, Facebook blokira informacije o razkritju Kitajskega prikrivanja

Po pregledu trditev se je The Epoch Times nato odzval in v odprtem pismu opozoril, da preverjanje dejstev na Facebooku vsebuje dejansko napako, navzkrižje interesov in da so druga vprašanja, ki postavljajo pod vprašaj, ali je bila oznaka "False" upravičena.
Tukaj je odziv: Who Fact Checks the 'Fact Checkers' On the Origin of the CCP Virus (Corona virus)? | Joshua Philipp

Povezava do izvornega članka
Deli članek na:

Ostanite obveščeni in se naročite na novice ter sporočila za javnost.